Oppskrifter

oppskrifter.webp
  • 30 minutter

    Denne oppskriften kommer fra det nordlige India, der de dyrker både kassia og en spesiell gulrot som er full av smak og nesten vinrød.

  • 2 timer

    Denne retten er fantastisk i det den klarer seg nesten selv, og du får utrolig saftige og smaksfulle koteletter på denne måten.

  • 5 minutter

    Denne dipen kan brukes som saus til fisk eller kjøtt samt til grønnsaker.

  • 2 timer

    En veldig spennende oppskrift på fårikål fra Makedonia som du må prøve. Bare følg den enkle oppskriften.

  • 20 minutter

    Du kan finne ferdig utvannede og benfrie saltsild- og kryddersildfileter på glass eller boks, som gjør det superenkelt å lage denne sildedelikatessern

  • 30 minutter

    Stekte sildefileter med dijon- og tomatfyll er en smaksopplevelse. Med dens syrlige og søtlige smak er retten deilig til middag.

  • 30 minutter

    Nasu Dengaku er den japanske betegnelsen på denne retten hvor en søt miso-glaze gir smak til aubergine som enten grilles eller pannestekes.

  • 20 minutter

    Wok med kyllingfilet og paprika i sweet'n sour-saus er en typisk kinesisk (kantonesisk) rett som spredte seg til USA allerede på 1700-tallet. Har du ikke wok, kan du bruke en panne som leder varme godt

  • 2 timer

    Her får du oppskriften på den klassiske fårikålgryta. Følg den enkle oppskriften og gled deg til resultatet.

  • 20 minutter

    Satay kommer fra Indonesia, her har vi laget satayspyd med kylling som er marinert med en herlig peanøttsaus. Den beste smaken får du når du griller dem på en kullgrill!. Kan også stekes.

  • 1 time 10 minutter

    Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.

  • 10 timer

    En okseskank som får marinere seg i masse krydder og godgjøre seg over natten i steikeovnen kan ikke annet enn å smake digg.

  • 40 minutter

    Når poteter lages på denne måten, trenger du mindre kjøtt (eller fisk) per person.

  • 3 timer

    Varm opp grillen for snart skal biffen på. Men først må du gjøre noen enkle ting med tilbehøret. Blant annet skal du lage din egen pesto for den skal biffen marineres i.

  • 20 minutter

    Høstens sopp gjør seg nydelig i suppe. Snøfrisk er den hemmelig ingrediensen i denne suppen som smaker aldeles fantastisk.

  • 20 minutter

    Prøv denne oppskriften med renskåret lam, krydret med ingefær. Husk, du trenger liten steketid i woken. Legg lite i panna om gangen.

  • 15 minutter

    Denne vrien på yoghurtsalat som vi kjenner best som tzatziki finnes også i land i Midtøsten. I Iran heter den mást va khiar.

  • 30 minutter

    Vil du at måltidet med breiflabb skal bli hot. Da skal du bruke denne oppskriften.

  • 30 minutter

    Når potet får følge av ost og løk/hvitløk samt ost, blir det fest. Så enkelt og så godt

  • 40 minutter

    Muffins er alle glad i. De behøver ikke bare være søte og gode. Med chili og valnøtter blir de enda bedre. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Bruker du reinsdyrkjøtt i kjøttkaker får du fram den gode viltsmaken. Det blir noe helt annet de tradisjonelle kjøttkakene.

Forsiden akkurat nå
Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter
Ukens kake

Lag en vri på lussekattene i år: Safranboller med pistasjnøtter

Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra
Dagens rett

Søndagsmiddagen blir ikke bedre enn med det lekreste fra norsk natur - med hjelp av vin utenfra

Reinsdyrfilet, portvinsaus. Hva mer kan du ønske deg? Bortsett fra noe godt i glasset. Oppskrift og drikkeforslag finner du her.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt
Dagens rett

Juleskinke og rødkål i paien er kjempegodt

Har du rester igjen etter førjulsfesten, er det en pai du skal lage. Prøv bare denne oppskriften selv med juleskinke og rødkål.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

By på en lekker fiskegryte denne helgen
Dagens rett

By på en lekker fiskegryte denne helgen

Denne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.

Les hele saken