- Stek tomatene på veldig høy varme i ovnen til de er brent over hele overflaten.
- Stek den uskrelte hvitløken og løken i ovnen til den er litt brent.
- Rist chiliene i en panne til de er aromatiske og lett ristet, fjern stilker og frø.
- Rist krydderne ett og ett i en tørr panne.
- Bland krydder, chili, hvitløk, løk, tomater, eddik og salt i omganger og bland godt i en blender.
- Bruk vann om nødvendig.
- Krydre okseskanken sjenerøst med salt og brun på alle sider.
- Mariner kjøttet med litt av blandingen i 2 timer.
- Legg okseskanken i en dyp beholder eller gryte, ha alt av blandingen i og tilsett kraften.
- Pass på at alt kjøttet er dekket og stek over natten ved 80 °C.
- Ta kjøttet ut av kraften og stek i ovnen i 20 minutter ved 200 °C.
- Reduser kokekraften og server på toppen av det stekte kjøttet.
- Server med finhakket løk og koriander.