- Fjern stilkene fra chiliene og kutt i små biter. Ha frøene i.
- Skrell hvitløken og fjern kjernen.
- Rist krydderne og tilsett alt i en kjele og dekk med olje.
- Kok på lav varme i 1 time og bland til en jevn masse.
Vi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Denne salsaen er både sterk og god med både ancho og guajillo-chili.
Sendt inn av Katla
Avocado-salsa er tynnere enn guacamole og er perfekt å dryppe over alt fra tacos til meksikanske kjøttretter - eller også som dip til nachos.
Jalapeno-salsa lager du enkelt selv. Smaken overgår alt av det som finnes i glass.
Her oppskriften på en salsa som ikke brenner på tunga. Server den til fredagstacoen sammen med nachos eller som tilbehør til pølser, og annen grillmat.
Salsa er enkelt å lage selv. Her har du oppskriften på en skikkelig sterk en.
Salsa er tilbehøret til taco og andre meksikanske retter. Her er den med avokado
Det er altså ikke bare den gode prisen som skaper glede. Dette er dessuten en vaskeekte fjellvin.
Les hele sakenMacrons regjering ønsker at Frankrikes unge kokker skal finpusse sitt håndverk utenlands. Holder ikke det franske kjøkken koken lenger?
Les hele sakenBarbaresco tar etter Barolos galopperende priser, men noen holder igjen, som disse. Som derfor er de beste kjøpene.
Les hele sakenDen er derfor veldig annerledes enn mange andre viner fra denne delen av det sørlige Rhône. Men samtidig et realt kupp.
Les hele sakenPizzoccheri della Valtellina er navnet på denne tradisjonen fra de italienske Alpene. Som passer perfekt inn i norsk sikringskost også - spesielt nå i februarkulda.
Les hele sakenSveits er kjent for høye priser, men for vin er det faktisk mulig å finne gode kjøp i både midtre og høyere prisklasse, og viner som konkurrerer med de beste. Graubünden i det østre Sveits er ett eksempel.
Les hele saken