På nasjonaldagen skal det være mange kaker på bordet. For festens yngste kan det være vanskelig å balansere store kakestykker på tallerkenen. Disse kakene er perfekte å ta i en liten klype.
Piroger er godt. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. De er derfor perfekt mat til lunsj eller når det haster med å få noe i magen.
Lag morsomme brownies og sett på pinner som smaker søtt og godt. Barna vil elske dem, og sikkert du også.
Om du ikke gjør all verden ut av valentinsdagen, kan du i alle fall gi kakebaksten en slør av forførelse.
En marsipankake kan fylles med akkurat de smakene du liker. Denne oppskriften med aprikos og valnøtt vil blidgjøre mange mammaer.
Formkake er ikke trøtte greier når den serveres på denne måten. Det er også en fin måte å bruke opp kakerester på.
Disse vakre blomstene av noen cupcakes vil vekke begeistring.Ikke minst på grunn av blåbærmoussen. Oppskriften er lett som bare det.
Kanskje er dette den beste oppskriften på klippfisk vi kan servere deg.Trekk fisken i olivenolje, og med sitronsaus blir det en nytelse du ikke må værer foruten.
Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.
Ovnsbaker du rotgrønnsaker får de deilig smak. Når du tilsetter sitron får retten enda et løft. Kjapt og lage og tilsvarende å servere.
Dette er en riskrem litt utenom den vanlige. Grøten blir nemlig til riskremis. Selvfølgelig skal du ha på bringebærsaus.