Stikk hull i bunnen med en gaffel slik at all luften kommer ut under steking.
Stek bunnen med et bakepapir oppå som du legger erter eller ris oppå. På denne måten holder bunne seg i formen sin.
- Stek bunnen i 20-30 minutter på 180 grader.
- Avkjøl
- Franske minimakroner:
- Pisk eggehviter og sukker til stiv marengs.
- Bland mandelmel og melis sammen og sikt dette i.
- Rør ut all luft til massen blir skinnende.
- Sprøyt dette ut på papir og la dem tørke i minst 30 minutter.
- Stekes på 130 grader varmluft i 6-7 minutter.
- Avkjøl eller legg hele brett i fryseren.
- Ostekrem:
- Bløtlegg gelatinen i kaldt vann i minimum 5 minutter.
- Visp sammen kremost, sukker og bringebærsaft til en glatt masse i en kjøkkenmaskin.
- Mens osteblandingen mikses, varmes appelsinjuice til kokepunktet i en liten kjele før den tas av platen. Klem vannet ut av den oppbløtte gelatinen og la den smelte i den varme appelsinjuicen.
- Tilsett appelsinjuicen i ostemassen og rør den godt inn, dette kan gjøres i kjøkkenmaskinen.
- Pisk fløten til krem og vend kremen inn i ostemassen med en slikkepott.
- Sprøyt kremen i bunnen du har laget. Kremen er nokså stiv i konsistensen så dette går fint. Krem som blir til overs kan brukes mellom minimakroner som er til overs :)
- Pynt:
- Legg bringebær på kaken og legg de små minimakronene på annenhver bringebær skrått.
- Dryss på litt grovhakket pistasjnøtter.