After Eight brownies
Foto: Synøve Dreyer

After Eight brownies

Fremgangsmåte

Brownies:
Smelt sjokoladen i vannbad og ha i smøret. Dette skal ikke bli for varmt. Ha sukker, mel og vaniljesukker i og rør inn eggene.

Browniene blir best om du rører den for hånd.

Ha røren i en firkantet form a 20 cm.

Stek browniene på 180 grader i 25-30 minutter.

Krem:
Ha alle ingredienser i en bolle og rør alt sammen med en stavmikser. Slik får du myntebladene skikkelig moset.
 

Om du føler myntesmaken er for lite fremtredende, ha i noen dråper med mynteekstrakt.

Smør myntekremen på den avkjølte browniebunnen og sett dette kjølig. Hakk opp After Eight og strø dette over kremen.

Del opp porsjonsbiter og server.

Tips:
Bruk en stavmikser for å få kremer glatte og skinnende. En stavmikser gjør at forskjellige typer konsistenser blander seg lettere sammen.
 
 

Sendt inn av Anne Brith Davidsen

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather
Ukens drink

Har du en flaske J&B innerst i barskapet, må du prøve Purple Heather

Noen whiskyer er så nøytrale at de trenger drahjelp fra andre ingredienser.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 3

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Store flasker i basis til knallpris
+
Ukens vin

Store flasker i basis til knallpris

Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

I dag serverer du biffen i paien
Dagens rett

I dag serverer du biffen i paien

Lag deg en biffpai som dagens middag. Vi lover deg at dette er ferdiglaget i løpet av en time. Enda raskere om du bruker ferdig paideig fra butikken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
+

Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi

Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her