Browniene blir best om du rører deigen for hånd.
Ha røren i en firkantet form a 20 cm.
Stek browniene ved 180 grader i 25-30 minutter.
Kok opp kremfløte i en kjele og ha sjokoladebitene oppi. Når kremen tykner litt er den klar til å brukes.
Bruk to runde utstikkere som mal for kakene og lag to «bunner» av forskjellige størrelser.
For eksempel: 2,5 cm og 1,5 cm.
Sett disse i kjøleskap i 15 minutter.
Fest den lille oppå den store med litt sjokolade.
Sett dem igjen i kjøleskap i 15 minutter.
Stikk forsiktig en pinne i kaken og dypp den opp ned i ganashen.
La det tørke.
Pynt med buer av rosa icing og sett på hjerter til pynt.
Lyst på andre oppskrifter med brownies?
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig