Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Pannekaker kan godt bli en vegetarrett som her med deilig soppstuing.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Finnbiffgryte med reinskav eller elgkjøtt er garantert en suksess på middagsbordet. Hvis du supplerer med sopp og oliven blir det ekstra godt. Her er oppskriften.
Det er enkelt å lage kjøttboller. De persillestuede rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Dette er en av de lekreste kjøttgrytene som finnes. Høst lovord med denne oppskriften på den klassiske franske gryteretten à la Burgund, Boeuf bourguignon.
Coq au vin, med opphav fra Burgund, er en svært smakfull gryterett. Hovedingrediensen i denne oppskriften er kylling, rødvin og en masse annet snadder.
Wild Rice Minnesota Style er en klassiker fra et område i USA som er mer kjent for sine norskættede kulinariske tradisjoner enn de opprinnelige. Villris er unntaket.