Kyllingen deles i 6-8 stykker. Stykkene brunes på begge sider, først med skinnsiden ned. Overflødig fett helles fra.
Ta pannen til side, og hell evt. over cognac som antennes (pass på å ikke stå under kjøkkenvifta når du tenner på!). La flammen slukke, ved å øse væsken som er dannet over kyllingen.
Hakk løken. Tilsett denne samme med vin, og sett pannen tilbake på platen. La surre over svak varme i ca. 40 min.
Maisstivelsen røres ut i fløte og crème fraîche haes i pannen. Rens sjampinjong, og del den i terninger som tørristes i en panne og tilsettes kyllingen. La retten koke opp og smak til med salt og pepper.
Legg kyllingen over på serveringsfat, og dryss finhakket persille over. Kommes i et serveringsfat og drysses med persille.
Serveres med godt brød, dampede gulrøtter og sukkererter.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig