- Skjær kjøttet i terninger på ca 3 x 3 cm. Varm litt olje i en ildfast gryte (med tilhørende lokk) og brun kjøtterningene.
- Skrell og kutt gulrot og løk i store terninger, og ha disse i sammen med kjøttet de siste par minuttene av steketiden.
- Pisk inn hvetemelet i rødvinen og hell den samt kraften/buljongen over kjøttet. Ha i knust hvitløk og krydderbuketten samt en klype sukker.
- Sett hele gryten inn i stekeovnen ved 170-180 grader og la stå i 1½ time.
- I mellomtiden sprøstekes sideflesket i en stekepanne. Legg flesket til side på et kjøkkenpapir og skyll pannen.
- Skrell småløken men behold de hele og kutt sjampignonen i fire. Varm olje i den samme pannen og fres sjampinjong og småløk til de har fått en fin farge.
- Når kjøttet er ferdig, tas det ut av gryten og blandes med sideflesket, sjampinjong og småløk. Hold varmt.
- Kok inn sausen og sil den. Pisk inn litt og litt smør i sausen (montere) til sausen begynner å tykne og smak til med salt og pepper. Server enten ved siden av eller hell over kjøttet.