Hell fløten i en passe bolle og tilsett chillisaus, tacosaus og finhakket chili. La den stå og hvile men du tilbereder resten.
Skjær kyllingfilétene i små biter/eller rens den stekte kyllingen.
Stek kylligfilleten. Skjær baconet i passe strimler og stek den til den er sprø.
Finhakk løken og del opp paprikaen i biter.
Smør en ildfast form. Hell alle ingridiensene i formen og tilsett fløteblandingen.
Avslutt med å krydre med sitronpepper og blandet pepper. Ha godt med ost på toppen.
Stekes på 200 grader i 25 min eller til du ser at osten har fått fin farge.
Serveres med ris til.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig