- Bruk renskåret fiskefilet som har vært fryst i minst 24 timer.
- Skjær fileten i bitte små terninger.
- Åpne østersene og ta vare på kraften.
- Kutt østersene opp i like store biter som fisken.
- Bland ingrediensene til tartaren og smak den til med østerskraft, salt og pepper.
- Saus: Rør sammen rømme, kremfløte og wasabi.
- Tilsett frisk presset sitron til sausen tykner litt og ha i finhakket gressløk.
- Bruk en stavmikser til å gjøre sausen jevn.
- Smak sausen til med eventuelt litt mer wasabi.
- Servering: Bruk former eller en kopp til å forme tartaren på hver tallerken.
- Fyll sausen i en kremsprøyte og legg så topper oppå tartaren.
- Pynt med rogn.
- Server med tynne skiver ristet bagett.
Tips: Når du skal tine fiskefilet før bruk, kan du gjøre det raskt ved å legge fisken innpakket i plastpose i kaldt vann. Etter 10-5 minutter.