I julekaken eller julebrød som mange kaller det kan du bruke øl. Det vil sette en ekstra spiss på smaken. Du baker det enkelt selv. Her er oppskriften.
I julekaken eller julebrød som mange kaller det kan du bruke øl. Det vil sette en ekstra spiss på smaken. Du baker det enkelt selv. Her er oppskriften.
Det er ikke vanskelig å lage dim sum hjemme. Du trenger røykt makrell, seifilet og noen andre godsaker som det er enkelt å få tak i.
Sei er svært så anvendelig. Derfor er det all grunn til å la den få en annen skjebne enn å ende som seibiff med løk. Her oppskriften på sei-rett med spennende saus til.
Grillkongen Jan Ivar Nykvist vil ha oss til å grille året rundt. Som med denne velsmakende og lettlagete kveiteretten.
Den peruanske kjendisretten ceviche har høy trendfaktor. Den syrlige smaken i kombinasjon med chilikick er som skapt for opphisset stemning.
Hjemmelaget grønnsakkraft er den beste basis til enhver suppe eller gryterett og er også flott som basis til mange sauser. Den er fin å fryse, f.eks. i isbiteposer/former. Da er det lett å ta ut en og en til matlagingen.
Vi garanterer at både barn og voksne vil sperre øyene opp når du setterdenne wrapen på bordet.
Det høres kanskje rart ut å ha omelett oppi en suppe, men ifølge japansk matlaging er det slett ikke uvanlig. Heller tvert om. Det er uansett en fin måte å gi en klar fiskesuppe ekstra fylde.
At seiens hverdagsimage fortsatt henger ved er synd. Med sei kan du lage utrolig mye godt, ikke minst til fest. Det er denne oppskriften et godt eksempel på.
I denne paien har vi brukt reven gulrot, sellerirot og kålrot. Har du andre rotgrønnsaker, så bruk dem. Server gjerne en grønn sprek salat til.
Ei god fiskesuppe gir mye varme. Her bruker vi sei, blåskjell og reker. Følg den enkle oppskriften og server med godt brød til.