Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Den faste, hvite fiskekjøttet som kjennetegner torsk/skrei får følge som setter ekstra smak og farge. Du lager den på ca. 30 minutter.
Her er oppskriften på skikkelig hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm vil at de skal lages og ikke minst smake.
Dette er Hellstrøms egen oppskrift på ketchup. Den smaker herlig. Oppskriften er veldig enkel.
Lutefisk er en klassiker. Oppskriften er gjerne den samme hver gang. Prøv ny variant med soyasmørsaus og ertepuré med mynte.
Alle elsker brownie og alle elsker ostekake. Med denne oppskriften får du begge deler. Her er oppskriften mange vil dele med deg.
Med denne flotte og innholdsrike pannepaellaen er det duket for en spansk fiesta.
Dette er en saus som biter, selvfølgelig når det er både paprika, chili og hvitløk i den.
I denne oppskriften får kamskjellene følge av brokkoli, bacon og hvitløk. Lettlaget og veldig smaksrikt.
Pastasalat er en ytterst takknemlig rett. Både fordi alle liker det og fordi den kan lages i god tid før den skal spises. Her har vi gitt retten lite gresk tuch.
Har du forspist deg på rømmegrøt en gang, gjør du det ikke en gang til. I denne oppskriften er det brukt semulegryn som gir en lettere, men like kremte smak.
Lag en sandwich med saftig kveite og kjøttfulle reker. Du trenger ikke mer til middag. Her er oppskriften.