Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
Svært få ting smaker så godt som langtidskokt ragù bolognese. Det tar tid å lage, men er verdt hver enste sekund. Server sammen med pasta, i lasagne eller på polenta.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
Denne nydelige curryen er både vegansk, gluten- og laktosefri. Pakket med protein og rik på smak.
Denne massive kokoskaken er inspirert av en som stjernekokken Thomas Keller har gjort legendarisk.
Spaghetti Vongole er en italiensk klassiker som smaker av deilig frisk sjø. Denne oppskriften benytter seg av norske hjerteskjell og blåskjell til fordel for italienske vongoleskjell. Den gode smaken bevares og i løpet av kort tid lager du en pastarett som virkelig imponerer.
Få ting er så sensuelt og deilig som østers. Denne ekstra luksuriøse oppskriften kombiner østersens delikate smak av friskt hav og mineraler med sødmefylt vinterrabarbra og frisk salt lodderogn. Dette er pur nytelse.
Skrei er sesongbasert gourmetfisk som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Med kremet sellerirotskum og en syrlig og jordlig rødbetesalat smaker den ekstra godt.
Det blir ikke stort bedre enn klassisk biff tartar. Men med russisk størkaviar og gressløkmajones blir denne ikoniske retten tatt til nye høyder.
Herlige kamskjell smaker ekstra godt med fenikkel og vinterens beste sitrus. Denne lekre retten kan du imponere med
Enklere enn dette kan det ikke bli å lage sin egen veganske parmesan.
Butter chicken eller Murgh Mahkani er en indisk restaurant-favoritt. Oppskriften kommer helt fra Dehli, så her er smakene autentiske.
I motsetning til de fleste andre (norske) ostekaker er den stekt, og uten bunn.