Fiskekaker:
Skjær steinbiten i mindre biter og kjør den sammen med salt raskt i en food prosessor til ønsket konsistens.
Tilsett potetmel og riseddik, og kjør til alt er godt blandet.
Skjær vårløk i små biter og bland den i farsen sammen med finrevet ingefær. Smak eventuelt til med salt.
Form små fiskekaker og stek dem i olje til de er gjennomstekte og gylne på begge sider.
Grønnsaksstrimler:
Vask gulrot og agurk godt.
Bruk ostehøvel til å skive opp gulrot og agurk på langs, og skjær skivene i strimler.
Lag en dressing av limesaft, sukker og soya, og smak til.
Bland dressingen med grønnsaksstrimlene og la det trekke noen minutter.
Server fiskekakene med grønnsaksstrimler, ris og soyasaus.
Tips: For en sterkere soyasaus kan du ha noen skiver chili i sausen.
Se våre andre oppskrifter på fiskekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig