Dette er en omelett som er veldig god til lunsj. Brokkoli, spekeskinke og ruccola setter en ekstra spiss på den.
Dette er en omelett som er veldig god til lunsj. Brokkoli, spekeskinke og ruccola setter en ekstra spiss på den.
Spareribs skal være spicy og saftige. Når du serverer de med blomkålsalat og annet snadder blir du en grillhelt.
Gjør kotelettene ekstra gode med rødløksmarmelade. Surkålen må altså vike for mer raffinert tilbehør. Her er oppskriften som du vil elske.
Supper som smaker skikkelig er alltid populært. Lager du en stor porsjon har du suppen over flere dager. Denne suppen kan helt fint lages uten kjøtt.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.
Denne oppskriften med saftig biff og med epler som ikke er så snille som de kan høres ut, blir en hit. Den er proppfull av smak.
Urtesmør lager du enkelt selv. Rør smøret mykt og tilsett friske urter som rosmarin, basilikum eller timian. Du kan selvfølgelig også bruke tørkede urter.
Denne gryteretten med kjøtt fra skogens konge er utrolig god og lettlaget.
Dette er en tradisjonell samisk rett. Den tar litt tid å lage. Lag derfor ekstra mye så har du deilig middag flere dager.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Har du ikke elgkjøtt i fryseren, kan du også bruke storfekjøtt som høyrygg. Flatbrød er klassisk følge, men hjemmebakt brød er heller ikke å forakte til denne suppen.
Her har du en vri på den vanlige spagetti med kjøttsaus slik at den minner mer om lasagne. Følg bare den enkle oppskriften og alle rundt bordet vil takke deg.
Burgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften: Elgburger med grønnsaker og tyttebær.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.