Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Denne reinsdyrretten tar det litt tid å lage, men du blir belønnet med det saftigste kjøttet. Med timianstuede poteter topper du retten.
Koteletter er ukomplisert og veldig god mat, og her har vi laget et tradisjonelt følge til dem.
Gryteretter er alltid populært og ikke minst godt. Rødvinsgryte av elg er ikke noe unntak. Du kan avkjøle den også og ta den med på hytta
Laks er så langt fra kjedelig, og det er en fisk du kan bruke til en rekke retter, også de mest feststemte som denne.
Kyllingfilet er godt. Lag en rett med pasta og ertepesto. Alt klart på 30 minutter.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Thaikjøkkenet har en rekke smaksrike supper, og dagens utgave er inspirert av disse. Suppe med svinekjøttboller og glassnudler kan også lages vegetarisk.
Denne retten er alltid velkommen på bordet.Sammen med sesongens lekre grønnsaker blir kyllingen til det rene luksusmåltidet
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Elgbiff er ren nytelse. Har du ikke elg i fryseren kan du høre i butikken eller bruke storfe. Kryddersmøret gjør susen
Den beste biffen lages av elg. Nå er jakta i gang over store deler av landet og tilgangen på godt elgkjøtt det beste. Her er oppskriften med bacon og appelsinsaus.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Denne lettlagete burgeroppskriften med laks i hovedrollen vil garantert falle i smak hos både liten og stor.