Pass på å bryte ned elgkjøttet til det er relativt finkornet.
Vask purren, del den i ringer og la den surre med et par minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha blandingen over i en bolle, la den avkjøle seg en del og tilsett revet ost.
Legg 1-2 ss fyll på den ene halvdelen av hver sirkel, og pensle langs kanten med sammenvispet egg.
Brett den andre halvdelen over og bruk en gaffel til å forselge kanten ved å trykke ned.
Legg pirogene på stekebrett dekket med bakepapir. Pensle pirogene med sammenvispet egg. Strø gjerne på litt oregano til pynt.
Stek på 220 grader i 10-12 minutter.
Tips: Server nystekte elgpiroger som kosemat til kvelds eller ta dem med i sekken når du skal ut på tur.
Her er flere oppskrifter på piroger
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig