Denne kyllingretten passer til både barn og vokse. Soltørkede tomater og revet parmesan skal du ha på toppen.
Spagettisausen blir knapt fyldigere enn med rotgrønnsaker og bønner som i denne oppskriften.
Mostaccioli er navnet på en type penne-pasta fra Campania som er kuttet slik at de ser ut som en pennesplitt, og er uten riller.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Brokkoli kan sågar brukes til pizzabunn. Grønnere blir det ikke.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Mais serveres rett fra grillen som gatemat i Mexico. Med denne smaksrike toppingen er det lett å forstå hvorfor gjestene strømmer til.
Den perfekte dagen-derpå-middag som også kan serveres som brunch eller lunsj og er en fin måte å bruke opp rester på.
Vi har satset helkornpasta i denne rette fordi den smaker mer. Med soltørkede tomater og spinat får du et deilig måltid.
Du må prøve denne lett lagde rette med ragu - altså saus/gryte - med tomater og andelever - og gjerne litt sopp om du har. Det smaker himmelsk.
Cæsarsalat er kanskje verdens mest berømte salat, og det med god grunn. Dette er beskjedenhet i all sin prakt.
Asparges trenger svært lite varmebehandling, men tåler likevel å bakes i ovnen. Selv som i dette tilfellet med pancetta (eller svært tynne skiver av bacon), uten å miste spensten og samtidig med at pancettaen blir sprø.
Har du ikke forsøkt å lage lammesadel som er det bakerste stykket av ryggen på lam? Når du griller den kan vi love deg en herlig middag med tilbehøret vi anbefaler.
Her er det både spinat og pesto som gjør grillkyllingen ekstra smaksrik.