Kok pastaen som anvist på pakken. Ha i en bolle og hold varm.
Skjær de soltørkede tomatene i strimler, legg i en bolle og hell 1 dl kokende vann over. La stå i 10 minutter og ta vare på tomatkraften.
Finhakk hvitløk og sjalottløk.
Varm oljen i en stekepanne og fres løken. Tilsett soltørkede tomater og tomatkraften og kok opp. Tilsett kapers og spinat, kok opp og monter sausen med smør.
Hell over pastaen og rør rundt. Dryss over parmesan.
Serveres med salat og grovt brød.
Tips: Om du ønsker en vegansk versjon, bytter du ut smør med olje og parmesan med et vegansk alternativ.
Alt du trenger å vite om pasta
Slik lager du vegansk alternativ til parmesan
Se alt det gode du kan lage med soltørket tomat
Mange retter med pasta finner du her
Her finner du veldig mange oppskrifter på vegetarretter
Og her har du 25 lettlagete vegetaroppskrifter som bør prøves ut
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig