I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
I Marokko og langs Middelhavet kalles fiskeboller for kefta eller kofta. De lages ofte med sardinfilet, men her hjemme kan du bruke sild, eller annen type fisk.
Syltet sitron er obligatorisk for ethvert måltid fra den søtlige og østlige delen av Middelhavet. Mens den vanligvis tar fire uker å få ferdig, er denne klar på ett døgn.
Dette aromatiske krydderet er mye brukt i Midtøsten.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Du trenger mye brød for hånden for å fange opp de deilige saftene i pannen etter disse hvitløksskalldyrene.
Denne amerikanske grillsausen er full av smak og verdt å lage selv. Sausen holder seg godt i kjøleskapet og passer utmerket til både marinade og grillsaus.
Plommer er deilig å spise som de er. Men du kan lage noe ekstra godt av de også, nemlig plommechutney.
Denne lune syrlige og krydrete smørsausen setter ekstra spiss på biffen eller entrecoten.
Fredags-tacoen får her et vegetarisk alternativ. Vi lover at det ikke blir siste gangen du velger kjøttfri taco.
Lahmacun - eller tyrkisk pizza har en tynn pizzabunn og et smaksrikt fyll lagd av kjøttdeig, hakkede grønnsaker og krydder. Pizzaen toppes ofte med bladpersille og herlig, frisk sitron før den brettes sammen og nytes!
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Nydelig brosme marineres i pikante krydder og stekes til perfeksjon på grillen. Denne friske fisketacoen er perfekt for varme sommerdagr når du vil servere tacomiddagen utendørs.