Har du ikke fryseren full av elgkjøtt, er ikke alt håp ute. Denne gryteretten med kremet elgkjøtt kan lages med alle typer viltkjøtt – så vel som storfe eller lam.
Tacokjøttboller smaker veldig godt. Når du blander potetmos og grønnsaker og har salsa til da blir det jubel rundt bordet.
Om du ikke visste det så ligger Kvæfjord i Troms fylke, på grensen til Nordland fylke. Bygda er kjent for tre ting, som alle er i verdens beste-kategorien: jordbær, poteter og altså denne kakeoppskriften.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Muffins er populært året rundt. Nå skal du bake noen som er tilpasset julen og som går rett hjem på kakebordet både for små og store.
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra krus på denne fantastiske råvaren. Prøv Stekt skrei med potetmos à la brandade.
La fiskeburgeren få følge av en frisk salat med epler og stangselleri. Det blir både sunt og godt.
Svært få burgere smaker bedre enn burger av reinsdyr. Med kantareller og multedressing blir det en fulltreffer.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.
Pai frister alltid, og her får du en klassisk oppskrift som alle kan klare. Den passer ypperlig på koldtbordet.
Denne gryteretten med kjøtt fra skogens konge er utrolig god og lettlaget.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Elgstek med viltsaus er noe av det beste vi har av mattradisjoner. Her har du oppskrift på en skikkelig festrett.