Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Reinsdyrkjøtt er noe av det beste norsk natur kan by på, og fileten er det beste av det beste. Hvis du i tillegg lager portvinsaus er middagen en suksess.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Grovkvernet elgkjøtt er basisen i denne lettlagete kjøttgryten, elghakk. Det finner du gjerne i butikken.
Elgbiff er ren nytelse. Har du ikke elg i fryseren kan du høre i butikken eller bruke storfe. Kryddersmøret gjør susen
Den beste biffen lages av elg. Nå er jakta i gang over store deler av landet og tilgangen på godt elgkjøtt det beste. Her er oppskriften med bacon og appelsinsaus.
Det er ikke bare i Norge vi liker koteletter, for dette er en av de store klassiske rettene i Sveits. I denne retten er det faktisk grønnsakene som gjør jobben.
Lag en saftig burger med soppstuing, bacon og tyttebær. Av denne smaker det virkelig hyttetur av.
Prøv en spansk vri på burgeren. Med denne til middag blir det ekstra hot. Det er likevel du som bestemmer hvor sterkt det skal bli.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Med lammeskav er middagen raskt på bordet. Og smaken blir helt topp. Slik lager du middagen helt fra bunnen med denne enkle oppskriften.
Slik lager du lammekoteletter og potetmos med smak av urter og hvitløk. Raskt å steke. Dermed middagen snart på bordet.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.