Riv eplet, finstrimle selleri og fennikel.
Bland alt med kesam og majones. Smak salaten til med karri, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene til fiskekarbonadene i food-processor og mal dem til en grov farse. Pass på at ingrediensene er kalde.
Form fire flate karbonader og stek dem i smør eller margarin i 3-4 minutter på hver side.
Vil du ha sprø, varm de stekeovn eller rist dem i brødrister.
Del hamburgerbrødene og legg et salatblad på bunnen, legg på eplesalaten, fiskekarbonaden og dekk med hamburgerbrød.
Hamburgerbrød slik som Hellstrøm vil at du skal lage de
Det er enkelt å lag fiskematen selv
Her finner du over 30 oppskrifter laget av Eyvind Hellstrøm
Her finner du flere fristende burgere
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig