Hjemmelagete karbonader med løk er en klassiker vi aldri går lei av. Spesielt siden oppskriften er så lett å lykkes med. Det tar deg 15 minutter å bli helt.
Kjøttkaker med brun saus og ertestuing eller kålstuing til er veldig manges favoritt. Her får du oppskriften med tilbehør som er enkelt å få til.
Mange forbinder fenalår kun med tynt oppskåret skiver, men prøv denne oppskriften på bakt fenalår og du vil bli overbevist om noe annet.
Svinefilet er en veldig takknemlig råvare siden den ikke trenger veldig lang tilberedning. Denne retten ser og smaker mer luksuriøst enn hva summen av ingrediensene tilsier.
Lyst på en forsmak på jul? Da kan du tjuvstarte med denne kanelduftende kaken. Her har du oppskriften.
Krabbekjøttet er herlig. Når du baker det i ovnen blir det ekstra godt. Følg den enkle oppskriften
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Empanadas er deilig kjøttfyll innbakt i deig. Det er nesten som en liten innbakt pizza. Denne oppskriften er fra Chile.