Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
En nøttestek med masse gode smaker! Server den til middag sammen med en god råkostsalat og en frisk dressing, eller server den som et alternativ til stuffing ved siden av helstekt kalkun.
Denne ramensuppen passer uansett sesong men er ekstra deilig nå på høsten. Etter første gang du har smakt denne får du vann i munnen av å tenke på den igjen.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.
Med en håndfull ingredienser og 15 minutter til råde lager du en av Italias aller beste pastaoppskrifter.
Barolo i risottoen gjør den ekstra eksklusiv, men også ekstra smaksrik.
Denne hjortesteika viser til fulle at vi har med en stjernekokk å gjøre, nemlig Arne Brimi. Lettforståelig og så enkelt at selv familiens yngste klarer det.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Det fine med fisk er at det både smaker deilig og tar kort tid å tilberede. I denne curryen kombineres fast breiflabb med heftige smaker fra det indiske subkontinentet.
Det er faktisk veldig enkelt å lage sine egne pølser som disse deilige du får oppskriften på her. Dessuten mange gode råd på veien.