- Spinatpølse:
Løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn spinaten og avkjøl. - Kvern kjøttet grovt og bland sammen. ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn.
- Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
- Rødbetpølse:
Rødbetene bakes i ovnen under grovt salt på 180 grader til du kan stikke en kniv lett gjennom. skrelles og kuttes i bitter. - Løk og hvitløk freses gylden i olivenolje, vend inn rødbet terninger og avkjøl. K
- Kvern alt sammen grovt og ha i salt og pepper. Fyll blandingen i pølseskinn.
- Pølsene trekkes i kyllingkraft i 2 min før de stekes i smør.
- Tips:
Bruk gjerne kjøtt av typen skinkebiff til disse pølsene som da blir magre. Om du ønsker mer fett, velg ferdig kvernet kjøttdeig av svin. - Stekt potet og løk:
Ovnsstek amandinepotetene i ovnen i skiver sammen med salt, pepper og olivenolje. kutt løk i terninger og stek i olivenolje. - Ha i timian og stek til gylden farge. Ha opp i potetene og stek videre. Bruk en stekespade til å hakke opp i mindre biter. s
- Smakes til med salt og pepper.
- Sennepskrem:
Bland alt godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Alle de gode pølseoppskriftene finner du her
Tilbehør til pølsene finner du her