For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
For mange er det helligbrøde å gjøre noe nytt med pinnekjøttet, men vi gir deg her en spennende oppskrift med eksotisk smak. Prøv Honningglasert pinnekjøtt på thaivis.
Sett farge på pinnekjøttet med denne oppskriften. Tyttebærsausen som du også får oppskriften på her, er selvfølelig med på fargesettingen. Til og med hvit saus hører med.
Rotgrønnsaker gir herlig smak til denne enkle og nydelige suppen.
Fremgangsmåten er så enkel at den lett kan la seg gjennomføre på hytta - forutsatt at du har en steikeovn. Det er fullt mulig å lage retten i en gryte og den alternativ fremgangsmåten finner du også her.
Denne deilige suppen må prøves. Du vil garantert lage den flere ganger.
Her får du en enkel oppskrift på koteletter i form med grønnsaker. Denne deilige retten har en mild og barnevennlig saus. Du kan selvfølgelig variere med krydder og urter etter smak.
Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.
Denne stappen lager du veldig enkelt selv. Stappen passer god til til pinnekjøtt og andre stekte og røkte kjøttretter.
Lapskaus er en utskjelt rett, og med rette for det syndes grufullt mot dette enkle men gode konseptet. Vår oppskrift derimot bringer tilbake retten slik den skal smake og lages. Her med elgkjøtt.