- Stek pølsene ved middels eller svak varme i litt olje om pølsene er magre. Om de er fete kan de stekes i eget fett.
- Når pølsene er gjennomvarme og har fått en gyllen og fin stekeoverflate og farge på skinnet, er de klare. Hold dem varme.
Mandelpotet-, kålrot og gulrotstappe:
- Skrell kålrot og gulrot og skjær dem i terninger. Ha dem i en kjele med vann halvveis opp og kok opp. La koke i 15 minutter.
- Skrell så potetene og del i terninger. Tilsett potetene i kjelen og kok videre i 10 minutter til alt er mørt. Hell fra vannet (ta vare på det) og mos godt.
- Spe med litt melk/matfløte og/eller kokevannet. Smak til med salt, pepper og eventuelt litt revet muskat.
Cumberlandsaus:
- Varm opp cumberlandsaus med litt vann og appelsinsaft.
- Server til pølsene eller hell den over mosen.
Tips:
Polenta og couscous er to andre fristende og raske alternativer.
Alle de gode pølseoppskriftene finner du her