Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Lammestek må ikke nødvendigvis stekes. Du kan også legge den i en gryte. Sett den inn i ovnen med rødvin, urter og grønnsaker.
Har du tenkt på at du kan skjære kotelettene opp i strimler ha de opp i en deilige suppe med grønnsaker? Du må prøve.
Kylling er manges favoritt og her er den kombinert med en annen av våre favoritter - pasta.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
La kotelettene og grønnsakene få en halv liter med eplesider over seg mens alt ligger i stekepannen. Det blir godt, kan vi love.
Bakte rotgrønnsaker smaker herlig. I denne oppskriften er det gulrot, sellerirot, kålrot og rødbete som får et dryss kanel før de bakes i ovnen.
Denne rette er enkel å lage og passer utmerket sammen med stekt kylling.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Denne kålrotstappen har flott farge og det er det gulroten som sørger for. Passer til røkt og salt kjøtt, til pinnekjøttet, og deilig stekt bacon eller bayonneskinke.
Hovedingrediensen til denne retten som er inspirert av svenskenes favorittjulemiddag.