Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Du bruker ikke lang tid på å lage en god fiskegryte. Det er masse deilig smak i fisken. Her er den enkle oppskriften.
Her kombinerer du det deilige reinskavet med tortilla og masse annet godt.
Det er slik du skal tilberede pinnekjøttet sier Eyvind Hellstrøm. Følger du hans oppskrift, der du også får med hvordan du skal lage deilig kålrotstappe, blir det garantert suksess.
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
Denne oppskriften passer utmerket til juleselskapet. Imponer gjestene med ovnsbakt kveite, glasert bacon og en hjemmelaget potetpuré.
Denne grønnsaksretten er klart indiskinspirert. Blomkål smaker fortreffelig sammen med ingefær og andre krydder. Og ikke minst det er en vegetarrett.
Når du baker rotgrønnsakene, får du ut mer av den naturlige sødmen som kommer av at stivelsen omdannes. Med parmesankrutonger blir suppa enda bedre.
Bak terninger av rødbete og kålrot, og sammen med brødkrutonger og litt hvit geitost så får du en mettende og kjempegod salat du gjerne kan servere til middag.
Grønnsakskarbonadene er så kjøttfrie som de kan bli, men ikke mindre saftige og gode av den grunn. Dog ikke helvegetar siden den inneholder så vel egg som ost.
Sildegrynsuppe er en gammel rett. Den er ikke bare kjempesunn - den er også kjempegod. Ta deg tid til å teste ut denne suppen på ditt eget kjøkken og få en ny livrett.
Bresert beskriver en teknikk der man først bruner råvarene for så å tilsette væske slik at de blir varmebehandlet i gryte under lokk i ovn. Prøv det med kalvebryst og løksaus. Garantert suksess.
Lag en deilig suppe med kålrot eller det mange kaller kolrabi. En suppe du kanskje aldri har smakt før, men som du garantert vil lage flere ganger
Saftig kyllingkjøtt som med ferske smakfulle rotgrønnsaker det er hva du må prøve. Forsøk denne metoden med å posjere den i god kraft.
Lag en litt annerledes pai med kålrot og snøfrisk. Smaker herlig. Her er oppskriften.
Dette er en tradisjonell samisk rett. Den tar litt tid å lage. Lag derfor ekstra mye så har du deilig middag flere dager.
Har du ikke elgkjøtt i fryseren, kan du også bruke storfekjøtt som høyrygg. Flatbrød er klassisk følge, men hjemmebakt brød er heller ikke å forakte til denne suppen.