- Fisken kjøres til fin farse i hurtigmikser eller foodprosessor ved å bruke pulsknappen.
- Kjør videre og ha i salt og pepper.
- Spe med eggeplommer og fløte til en halvfast og smidig farse. Vend inn løken og muskatnøtt.
- Form små kaker og stek med godt i usaltet smør.
- Potetsalat:
- Hvitkålen skjæres i strimler og blansjeres (kokende vann i 30 sekunder).
- De kokte potetene deles opp i terninger.
- Bland kål og poteter med resten av ingrediensene.
- Smak til med salt og pepper.
- Kålrotkrem:
- Skjør kålrot smått og kok mør.
- Hell av vannet og tilsett fløten. Kok opp og la trekke noen minutter.
- Ha i en blender med sitronsaft, salt og pepper og kjør til luftig krem.
- Servering:
- Press potetsalaten i former eller kopp, snu opp ned på tallerkenene.
- Legg fiskekaker på toppen og kålrotkrem på siden.