Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Denne deilige gryteretten smaker deilig, og er perfekt til middag når det er kaldt ute.
En deilig rett med uer du må prøve. Og med alt det gode tilbehøret blir det garantert en suksess.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Steinbit er en av de aller beste matfiskene vi har, og her får den lekkert følge av estragonsmør og fennikelkompott. Oppskriften er svært lett å følge - og sabla god.
Pinnekjøtt til overs? Prøv Pinnekjøtt al arrabiata, en «sint saus» som serveres til med mye chili. Her er oppskriften.
Denne varianten av fondue er en sveitsisk spesialitet. Det er så sosialt å sitte rundt bordet og kose seg med denne retten.
Denne vegetarlasagnen er inspirert av originalen (som alltid er med kjøtt) og smaker like godt som den. Bare prøv.