Tomatsaus kan du lage på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til kyllingretten vi anbefaler deg.
Tomatsaus kan du lage på mange måter. Denne oppskriften er ekstra god og passer perfekt til kyllingretten vi anbefaler deg.
Finn frem leirgryta å la den komme til heder og verdighet igjen. Gi den et besøk med kylling og andre godsaker. Dermed har du et måltid som nesten lager seg selv.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Det blir fest når kveite står på menyen. Med denne italienske vrien med parmaskinke, salvie og parmesankremsaus på oppskriften blir det garantert trampeklapp.
Skal du ha venner på besøk anbefaler vi deg sterkt denne deilige retten med lam. Du får garantert jubel rundt bordet.
Ytrefilet av lam med piperade her herlig. Hvis du lurer på hva piperade er, er det en fransk grønnsaksrett av paprika. Her er oppskriften.
Denne retten kommer fra Portugal. Portugiserne elsker smakfull mat, med masse varierte krydder i. Her er en med lam.
Choronsaus er en béarnaisesaus som er tilsatt litt tomatpuré. Den smaker deilig til for eksempel en kalkunfilet i kombinasjon med skalldyr.
Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Gjort unna på en drøy halv time.
Tataki er et japansk ord for fisk som blir stekt eller kokt raskt på sterk varme. Dermed blir innsiden fremdeles rå. Sammen med den syrlige og sterke sausen blir det garantert en smaksopplevelse..
Fersk laksefilet også vakuumpakket, er en takknemlig råvare siden den har god holdbarhet. Her serverer vi den med appelsinkokt fennikel.
Legg et kyllinglår på grillen og lag en saus som du kanskje må på polet får å få til. Kanskje har du noen skvetter allerede.