- Ha kvernet peppermiks i en skål og trykk kalkunskivenes kanter i krydderet. Dryss på litt salt og stek ca. 2-3 minutter på hver side i panne eller på grill.
- La kjøttet hvile litt i pannen. Server med potetsalat, grønnsaker og estragonsaus.
- Potetsalat med syrlig honningdressing: Legg endiviebladene i iskaldt vann, slik at de holder seg sprø. Skyll resten av salaten og riv den grovt opp.
- Del de ferdig kokte potetene i to, større poteter deles i skiver. Bland alt i en bolle.
- Bland ingrediensene til dressingen. Hell den gjerne over på et glass med lokk, slik at den kan ristes godt sammen før den helles over salaten.
- Estragonsaus: Smelt smøret og ha i sausepulveret. Tilsett hvitvin og matfløte. La sausen koke noen minutter.
- Trekk kjelen til side og tilsett eggeplomme og hakket estragon under omrøring. Server straks.
- Sausen må ikke koke etter at eggeplommen er tilsatt, da kan den skille seg.