- Brun kyllinglårene i olje. Sett dem til side.
- Ha laurbærblad, hvitløk, vin, kraft, krydder og sitronskall i en gryte.
- Kok opp, legg i kyllinglårene og la det trekke på svak varme i ca. 30 minutter.
- Tilsett gulrot og la det trekke med de siste 10 minuttene.
- Ta ut kyllinglårene og gulrøttene og sett til side.
- Kok kraften inn til ca. halvparten. Avkjøl litt og ha i eggeplommene under omrøring.
- Tilsett sitronsaft og sherry og varm opp under stadig omrøring.
- Når sausen har tyknet litt, legges grønnsakene, artisjokkhjertene og kyllinglårene tilbake i gryten.
Server gryten med deilige hjemmelagde röstipoteter eller stekte poteter. Kokt ris smaker også godt til denne retten.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling