Pisk sammen eggene sammen med litt vann og arbeid dette inn melet litt etter litt. Kna godt mellom hver gang du tilsetter væske.
Når du har tilsatt alle eggene forsetter du med lunkent vann litt etter litt og jobb deigen sammen til en smidig og elastisk deig på lik linje med en pastadeig.
Klapp deigen ut til en flat kake og pakk den inn i plastfolie og sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
Kna godt sammen og spe med oksekraften til du får et litt bløtt fyll.
Skjær ut sirkler av deigen (bruk gjerne et glass som mal) og legg på 1 ts fyll midt på hver runding.
Fukt kanten av halvparten av sirkelen med litt vann og fold over resten av deigen. Klem godt sammen med tommel og pekefinger til du får en bølgete kant. Klem eventuelt endene av pelmenien sammen som en tortellini.
Pass på at det ikke er noe luft rundt fyllet og at det ikke er noen hull i pelemenien. Legg de ferdige pelmeniene på et melet brett og ha litt mel over slik at de ikke fester seg til hverandre.
Ta pelmeniene opp med en hullsleiv og vend dem i smeltet smør.
Server pelmeniene rykende varme med sitronbåter, vineddik og rømme i egne skåler ved siden av slik at man kan forsyne seg selv. En frisk salat hører gjerne til.
Tips: Hvis du lager flere pelmenie enn hva du skal servere, kan du bare fryse de som er til overs før du koker dem. De holder seg i ca 3 måneder.