Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.
Detter er barnas 17. maikake som de vil de elske. Her er oppskriften.
Rabarbra- og kokosdessert er en lettlaget dessert som du kan lage til alle anledninger. Blandingen av rabarbra og kokos gir en herlig smak av sommer.
Hvem har sagt at vegetarmat trenger å være kjedelig? Eller at burgere må lages av kjøtt? Da har de definitivt ikke prøvd denne oppskriften.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.
Skal du lage en ekstra god omelett skal du også ha i parmesan. Spinat setter en ekstra spiss på det hele. Her er den enkle oppskriften.
Makaronigrateng er en amerikansk klassiker, mac'n cheese, som her har fått ekstra sunt innslag av broccoli og en god gammel hverdagshelt, falukorven.
Her er oppskriften på en klassisk moussaka med full gresk pakke. Med kjøttsaus og hvitsaus selvfølgelig.
Svinekjøtt er mager mat, og denne deilige ovnsretten passer seg selv mens du dekker bordet Og skal du lage retten med brokkoligrateng.
Denne retten er en tradisjonsrik norsk middagsmat du kjenner igjen fra barndommen. Server klassikeren rykende varm med råkost og kokt poteter.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller. det slik italienerne gjør De kaller det Panettone. Her er oppskriften.
Vil du lage julekake eller julebrød, som mange kaller det slik, franskmennene gjør Denne oppskriften er fra Alsace.