- Bland urtene med ost og mel.
- Bland alle ingrediensene og kna deigen sammen med eggene.
- Bruk hendene da blir alt best blandet.
- For å smake om burgerne er passe saltet, kan du først steke en prøvekake.
- Form deigen til burgere ved å dyppe en skje i kaldt vann først.
- Form like store og flate kaker.
- Dypp dem i griljermel.
- Legg kakene i brunet smør i stekepannen og stek dem pent brune.
- Etterstek burgerne på svak varme.
- Server vegetarburgere i hjemmelagde hamburgerbrød slik Hellstrøm ville laget de
- Sammen med salat, agurk og avocado i skiver samt gjerne friske urter.
Deilige grønnsaksretter ligger her
Saftige burgere har vi virkelig mange gode oppskrifter på
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Få dagens rett som nyhetsbrev