Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv Fritert ridderost med aprikos og valnøtter. Her er oppskriften.
Ost før desserten er et must til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Prøv Fritert ridderost med aprikos og valnøtter. Her er oppskriften.
Avslutningen på en fest er desserten. Den må være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Du skal lage multemuffins med råkrem og granskuddgelé.
Ost må du ha til en festmeny eller hvis du skal kose deg. Et forslag er blåskimmelost med druekompott og butterdeigstenger. Her er oppskriften.
Det er klart at denne omeletten blir svinaktig. Det kommer selvfølgelig at en av ingrediensene er svinekjøttdeig.
Med indrefilet av elg er det duket for et festmåltid. Her er oppskriften med masse godt tilbehør.
Hva smaker bedre enn rosastekt reinsdyrsfilet med masse godt tilbehør. Rein smaker av fjell og vidde og kjøttet er en sunn og mager delikatesse.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Denne retten passer ypperlig på et tapasbord. Du kan også servere de som en forrett.
Kjøttboller blir festmat når de serveres som tapas med annet smågodt. Prøv denne enkle oppskriften og koldtbordet er snart klart.
Denne måte å serve egg på må du prøve. Får her får du følge av mye godt som garantert settes pris på.
En enkel, men likefull smakfull terte som du kan lage i flere etapper. Følg oppskriften og du blir overbevist.