- Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver og rør det forsiktig inn i eggedosisen.
- Hell røren straks i en 24 cm smurt kakeform og stek kaken ved 160 grader i ca 45 minutter. Avkjøl den på rist.
- Del sukkerbrødet i tre lag og dynk hvert lag med melk eller fløte.
- Legg den nederste bunnen på serveringsfatet. Dekk kakebunnen med halvparten av syltetøyet.
- Pisk 4 dl krem og bland i bananskiver. Fordel halvparten av banankremen på bunnen. Legg den andre bunnen over og fordel syltetøy og banankrem på den. Legg til sist over den tredje kakebunnen med snittsiden opp.
- Pisk 2 dl kremfløte og dekk topp og sider av kaken med kremen. Kjevle ut marsipanen. Kjevle en rund leiv som dekker topp og sider.
- Marsipan som er til overs brukes til figurene. Rull leiven over på kjevlet og løft den forsiktig over på kaken. Strekk forsiktig i marsipanen på sidene for å unngå folder i den.
- Kjevle ut rester av marsipanen og trykk ut små rundinger. Skjær et snitt i rundingen. Den lille trekanten som kan trilles til hoder. Vikle sirklene til et kremmerhus. Lim dem sammen med eggehvite og sett dem med spissen opp.
- Bruk hvitløkpresse og lag "hår" av marsipanen. Legg en liten klump marsipan i pressen og press ut tynne strimler.
- Trill små kuler og lim dem på med eggehvite. Fest "håret" med eggehvite. Klem skjørtene i folder nede, da vil de også stå bedre.
Vi har brukt gelétuber i forskjellige farger til å pynte med. Håret pensles med konditorfarge.
Flere gode oppskrifter til barna