Høstmakrellen smaker fortreffelig med denne behandlingen
Makrellsesongen er på tampen, og den fete høstmakrellen er populær på eksportmarkedet. Med denne oppskriften tilføres syre og gir den en litt uvanlig smak.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Makrellsesongen er på tampen, og den fete høstmakrellen er populær på eksportmarkedet. Med denne oppskriften tilføres syre og gir den en litt uvanlig smak.
Les hele sakenI denne oppskriften har den fått en lett eksotisk krydring samt syrlig og fruktig tilbehør.
Les hele sakenAsparges, små søte poteter, jordbær og makrell, det er sommermat det. Som ikke krever særlig innsats, men som smaker perfekt enten gradestokken viser full sommer eller fortsatt vår.
Les hele sakenVi har gitt den store sommerfisken, makrellen, internasjonalt og sesongriktig følge i denne retten.
Les hele sakenDenne råvaren som er blant de billigste i fiskedisken, er på sitt beste nå og kan trylles med på kjøkkenet. Her finner du mange fristende oppskrifter.
Les hele sakenMakrell kan med fordel brukes sammen med en rask tomatsaus på pasta. Må prøves.
Les hele sakenSommermakrellen har inntatt fiskedisken, og det må utnyttes til fulle. Dagens klassiker er svært lettlaget - og ikke minst sabla god.
Les hele sakenSpesielt raskt blir det om du får de i fiskedisken til å filetere for deg.
Les hele sakenDet er høysesong for makrell og nå er den på sitt magreste og mest delikate. Prøv denne måten å tilberede den på.
Les hele sakenDet tar bare en halvtime så har du din egen lille kinesiske restaurant. Her er oppskriften.
Les hele sakenMakrell er ensbetydende med sommer for mange og her har du en ny spennende, og ikke minst lettlaget måte å servere den på.
Les hele sakenIkke minst er dette en veldig lettvint måte å lage god og kortreist kvalitetsmiddag på. Noen friske sprø reddiker gjør også sitt.
Les hele sakenEscabeche er navnet på denne måten å tilberede fisk på og er rett og slett en smaksrik og syrlig marinade.
Les hele sakenMarokkansk krydring og sitron gir det smaksrike fiskekjøttet et solid løft. Retten lager seg nesten selv.
Les hele sakenSando er japansk sandwich, men mellom brødskivene er det sjelden du finner ost og skinke som her. Derimot en smaksrik vri som denne.
Les hele sakenDenne retten er perfekt å lage av rester etter makrellmiddagen. Og ikke minst som en variasjon til sommerlige makrellmåltider.
Les hele sakenHar du overskudd etter middagen med stekt makrell, har du et utgangspunkt for et enda bedre måltid, nemlig i syltet utgave. Den perfekte sommermiddag som får følge av like sommerlig drikke.
Les hele sakenVårmakrellen smaker himmelsk når det serveres rett fra grillen med dette tilbehøret. Da får den oppmerksomheten den fortjener.
Les hele sakenIngen fisk er så forbundet med sommer som makrell, og denne oppskriften bør du virkelig prøve.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Les hele sakenPå The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken