Når kyllinglår og ovnsstekte poteter får følge av en hjemmelaget chilisaus blir det rock'n roll
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenFredager påkaller raske middager med høy kosefaktor. Ferdige kyllinglår fra butikken er en slik løsning. Men du steker dem raskt selv - siden du likevel må bruke litt tid på tilbehøret.
Les hele sakenKyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenNår kyllinglårene både marineres og stekes i en aromatisk saus som i denne oppskriften, blir det uimotståelige.
Les hele sakenDe saftige og smakfulle kyllinglårene er ekstra velegnet som søndagsmiddag. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDu kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenVelger du ferdiggrillet fra butikken, sparr du en halvtime. Men aller best blir det om du gjør hele jobben selv.
Les hele sakenDenne retten lager seg dessuten selv i steikeovnen mens du har andre ting å henge fingrene i.
Les hele sakenKyllinglår både smaker godt for så vel store som små, spesielt om de serveres med salsa og tortillachips som tilbehør.
Les hele sakenFor mens kyllinglårene godgjør seg i stekeovnen, lager du risottoen og sausen.
Les hele sakenDette må være den enkleste søndagsmiddagen du kan lage, og for et fantastisk resultat.
Les hele sakenTil heder for Amerikas matmor og kanskje verdens første kjendiskokk, Julia Child, server vi den franske klassikeren coq au vin.
Les hele sakenDenne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
Les hele sakenFor når du marinerer dem i to ulike marinader får de vidt forskjellig smak.
Les hele sakenKyllinglår, byggris og grillet paprika er knallgodt. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenMed en så enkel oppskrift som denne lager du raskt en smakfull middag til familien.
Les hele sakenMed denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster.
Les hele sakenOverrask med denne oppskriften på smakfulle kyllinglår med spennende tilbehør i dag.
Les hele sakenSaftig kylling på en smaksrik salat får selv gutter med angst for grøntfor til å smatte anerkjennende. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenDet er særlig en produsent som stikker av med de høyeste poengsummene, men også andre følger i kjølvannet. Tysk vin er imidlertid først og fremst riesling, også der er det noen riktig gode viner å finne.
Men en håndfull rimelige viner er det dessuten mulig å spare litt ved å kjøpe med seg fra flyplassen. Det viktigste er alltid at vinen holder god kvalitet i forhold til pris.
Når boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenI Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenDisse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenMed disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenReinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenTil denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken