Når kyllinglår og ovnsstekte poteter får følge av en hjemmelaget chilisaus blir det rock'n roll
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Hvor sterk du lager chilisausen, er opp til deg. Og det er fortsatt rock'n roll om du serverer en salat ved siden av.
Les hele sakenFredager påkaller raske middager med høy kosefaktor. Ferdige kyllinglår fra butikken er en slik løsning. Men du steker dem raskt selv - siden du likevel må bruke litt tid på tilbehøret.
Les hele sakenKyllinglår som marineres noen timer i lime blir ekstra gode - bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenNår kyllinglårene både marineres og stekes i en aromatisk saus som i denne oppskriften, blir det uimotståelige.
Les hele sakenDe saftige og smakfulle kyllinglårene er ekstra velegnet som søndagsmiddag. Bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDu kan bruke enten lårene eller brystfileten til denne retten.
Les hele sakenVelger du ferdiggrillet fra butikken, sparr du en halvtime. Men aller best blir det om du gjør hele jobben selv.
Les hele sakenDenne retten lager seg dessuten selv i steikeovnen mens du har andre ting å henge fingrene i.
Les hele sakenKyllinglår både smaker godt for så vel store som små, spesielt om de serveres med salsa og tortillachips som tilbehør.
Les hele sakenFor mens kyllinglårene godgjør seg i stekeovnen, lager du risottoen og sausen.
Les hele sakenDette må være den enkleste søndagsmiddagen du kan lage, og for et fantastisk resultat.
Les hele sakenTil heder for Amerikas matmor og kanskje verdens første kjendiskokk, Julia Child, server vi den franske klassikeren coq au vin.
Les hele sakenDenne kyllingretten er sommerlig og samtidig smaksrik. Perfekt etter en lang tur i skogen. Oppskriften er såre enkel.
Les hele sakenFor når du marinerer dem i to ulike marinader får de vidt forskjellig smak.
Les hele sakenKyllinglår, byggris og grillet paprika er knallgodt. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenMed en så enkel oppskrift som denne lager du raskt en smakfull middag til familien.
Les hele sakenMed denne enkle oppskriften vil du imponere også de kresne med dine kokkekunster.
Les hele sakenOverrask med denne oppskriften på smakfulle kyllinglår med spennende tilbehør i dag.
Les hele sakenSaftig kylling på en smaksrik salat får selv gutter med angst for grøntfor til å smatte anerkjennende. Prøv denne oppskriften.
Les hele sakenHvis du er en av de som fortsatt sitter igjen med skuffen full av tørkete frukter etter jula, bør du prøve denne kyllingoppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenDen 22. mai inviterer vi til en smakfull kveld på Louise Aker Brygge med 5 glass av Italias beste musserende viner, franciacorta, og et bugnende sjømatsfat.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig vinsmaking og nyt deilige riesling-viner fra produsenten som ble kåret til årets hvitvinsmaker i 2017 av International Wine Challenge i London.
Les hele sakenVi har gleden av å invitere deg til Taste vinmesse – en fest for smaksløkene!
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, franciacorta, pet nat og crémant. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDette vil du ikke gå glipp av! Smak på seks flotte viner laget med samme drue, men fra ulike land og vinregioner. Klarer du å finne din favoritt – eller kanskje oppdager du flere?
Les hele sakenEn winemakers dinner med et utvalg av viner du knapt har opplevd maken til. Det skjer når to av Tysklands mest profilerte vinmakere - Markus Molitor og Hans Oliver Spanier - møtes på Nedre Foss Gård 23. april.
Les hele sakenDen 8. april har du en gyllen mulighet til å utforske viner fra en vinprodusent med en helt unik historie og småretter fra Boho House – det ultimate stedet for god stemning og mat.
Les hele sakenSider fra Hardanger og delikate småretter fra ASIA Aker Brygge, kan det bli bedre? Den 02. april kan du smake 5 sider kombinert med tre småretter, så du selv kan oppleve hvor nydelig sider fra Hardanger er til mat.
Les hele sakenNår boksvinene er av så god kvalitet som disse, kan du faktisk trygt velge dette bærekraftige formatet. Valget av vin i boks handler ikke lenger med at den er lett å putte i feriebagasjen. Men det er mange feller å gå i.
Sjelden whisky er etterspurt og kommer derfor med en solid prislapp. Derfor havner mange i samlinger eller kanskje som spleis blant entusiastene. I marsslippet er det flere kandidater.
Men også noen spennende tilskudd på romfronten, samt noen gode belgiske øl - i alu-bokser - perfekt timet for påsken.
Det er det mest interessante påfyllet i basishyllene i mars.
Marsnyhetene byr på en rekke legender og viner med legendepotensial fra mange vinområder og druesorter.
På The Lecture Room & Library i London er Johannes Nuding kjøkkensjef - og den andre østerrikeren i historien som har oppnådd full Michelin-pott. Og en sann disippel av mentoren Pierre Gagnaire.
Les hele sakenKamskjell er en lekker forrett og denne kombinasjonen vekker garantert matlyst.
Les hele saken11 og 8 år gammel vin til rundt 500-lappen og som holder mange år til, er svært velkommen var i dag.
Les hele sakenDen er laget slik valpolicella skal smake – saftig, leskende, tørr og med moderat alkohol.
Les hele sakenSheperds pie lages vanligvis med vanlig kjøttdeig, men her er det et enda bedre og smaksrikt alternativ som er brukt, nemlig reinsdyrhakk eller reinskav som tilberedes rett fra fryst tilstand.
Les hele sakenDet er kanskje ikke så ofte vi bruker aprikoser i en middag. I denne gryta finner du mange smaker, både søtt og sterkt, chili.
Les hele saken