Kyllinglåret har mye mer smak enn bryststykket og er manges klare favoritt. Pass på å velge lår fra en stor kylling, da blir retten enda saftigere.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Her registrerer du deg for å få dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte
Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker.
Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
85 POENG
Sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Bland inn sitronsaft og -skall, samt hakket basilikum og bland lett med en gaffel.
Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig