Det mest smakfulle kjøttet på kyllingen finner du på lårene, og med ferdig grillete kyllinglår lager du rakst dagens middag.
Når det er sagt, tar det ikke all verdens tid å tilberede kyllinglårene selv. 45 minutter i ovnen er det som trengs.
Se våre andre oppskrifter med kyllinglår
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Kyllinglår med rotgrønnsaker i appelsinsaus
Fremgangsmåte
Del grønnsakene i forholdsvis grove biter og brun dem i en stor stekepanne eller kjele med litt smør.
Legg i kyllinglårene og ha i appelsinjus, vann, soyasaus og krydderurter. Ha over lokk og la det småkoke i 10-15 minutter.
Ta av lokket og sett pannen i stekeovnen på 225 grader i ca. 5 minutter til skinnet på kyllingen blir sprøtt.
Dryss over litt mer krydderurter rett før servering. Servér med kokte poteter eller ris.
Tips: Det smaker godt med litt karripasta i, slik at retten blir mer spicy.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 303.00 kr Basisutvalget89 POENG
-
Sør-AfrikaVolum: 0.75 l Pris: 214.90 kr Bestillingsutvalget88 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG