Når du steker kyllinglårene selv, får du bedre kontroll på smaken - altså at du slipper den uniformerende grillkrydderet. Hvis det er den smaken du ønsker, kan du selvsagt bruke det også hjemme. Smak og behag som alltid.
Dagens rett
Foto: (LauriPatterson)
Kyllinglår og fredag hører sammen - særlig med dette tilbehøret
Fredager påkaller raske middager med høy kosefaktor. Ferdige kyllinglår fra butikken er en slik løsning. Men du steker dem raskt selv - siden du likevel må bruke litt tid på tilbehøret.
30 Mai 2024 - 23:00
Kyllinglår med avokadosalat og mangosalsa
Fremgangsmåte
- Kyllinglår: Velger du ferdig grillede kyllinglår, varmer du dem i stekeovnen ved 150 grader mens du lager tilbehøret.
- Rå kyllinglår gnis inn med peppermix og krydderurter. Legg i en ildfast form. Drypp over olivenolje og stek ved 175 grader i 45 minutter.
- Eller grill dem på grillen.
- Avocadosalat: Bland sammen majones, chilisaus, crème fraîche og hvitløk og smak til med sitron, salt og pepper.
- Mangosalsa: Bland alle ingrediensene i en bolle og sett den kaldt til servering.
- Fordel salatblader, tomater, avokado og koriander på et serveringsfat.
- Server varme kyllinglår på salat, med avokadosalat og mangosalsa på siden.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå