Bland alle ingrediensene til smøret godt sammen og sett det til side.
Forvarm ovnen til 180 grader. Løsne skinnet på lårene med fingrene og fordel smøret raust under skinnet.
Pakk hvert lår inn i to skiver bacon og legg dem i en ildfast form eller langpanne.
Sett formen midt i ovnen og stek lårene ved 180 grader i ca. 1 time, eller til stykkene er gjennomstekt og har en sprø, gyllen skorpe.
Server gjerne kyllinglårene med grov potetmos, aspargesbønner og skivede tomater. Bruk kraften som danner seg som saus.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev