Og andre oppgaver er det nok av i desember. Men matlysten og lysten på noe godt er alltid til stede. Noe så hverdagslig (ja, det er det blitt) som kyllinglår får en litt annen smak (enn det evinnelige grillkrydderet) med denne oppskriften.
Dagens rett
Parmesan- og sesampanerte kyllinglår
Foto: (Veresovich)
Kyllinglår panert med sesam, parmesan servert med pasta i rømme er nam
Denne retten lager seg dessuten selv i steikeovnen mens du har andre ting å henge fingrene i.
08 Desember 2022 - 00:00
Parmesan- og sesampanerte kyllinglår
Fremgangsmåte
- Pisk sammen egget.
- Bland sesamfrø med de øvrige ingrediensene.
- Tørk av kyllinglårene, men behold skinnet på.
- Vend først lårene i egg og deretter i osteblandingen.
- Legg lårene i en smurt, ildfast form og stek dem midt i ovnen, ca. 40 minutter ved 180 °C til de er gjennomstekte.
Pasta i rømmedressing:
- Kok pasta som anvist på pakken. Hell fra vannet.
- Rør sammen de øvrige ingrediensene og smak til med salt, pepper og urter.
- Vend pastaen i rømmedressingen og server.
Tips: Du kan også lage denne retten av grillede kyllinglår. Bruk samme fremgangsmåte som over, ta ut lårene fra stekeovnen etter 15 minutter.
Pynt gjerne med agurk og cherrytomater og server grovt brød til.
En sprø salat er et knasende godt tilbehør.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og her finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå