Kalvefilet i gressløkssaus smaker ekstra lekkert etter all julematen
Kalvefilet er noe av det beste du kan servere og med denne sausen til blir det fest for smaksløkene.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Kalvefilet er noe av det beste du kan servere og med denne sausen til blir det fest for smaksløkene.
Les hele sakenDenne ukens søndagsmiddag står det respekt av. Kalvekjøtt er noe av det lekreste i sitt slag, og når det flamberes i cognac, blir det ekstra stor stas.
Les hele sakenDet er helg og vi kan godt spandere på oss et stykke mørt og saftig kalvekjøtt. Med italienske grønnsaker som tilbehør blir middagen riktig så sensommerlig.
Les hele sakenSøndagsmiddagen skal jo liksom være ukens høydepunkt. Det blir den med en kalvestek som denne.
Les hele sakenOm du synes lever har en for sterk smak, er kalvelever i en annen liga. Mild og delikat i smaken og svært mør. I denne oppskriften har den fått et litt ufransk følge.
Les hele sakenNår det er kalv som er hovedingrediensen, blir denne enkle retten svært så feststemt.
Les hele sakenDet blir ekstra god stemning rundt middagsbordet med schnitzel laget av saftig og mørt kalvekjøtt. Her er oppskriften.
Les hele sakenKalvestek er noe av det lekreste du kan servere. Og denne oppskriften fra Sardinia er i en klasse for seg.
Les hele sakenMørt mykt og tandert kalvekjøtt er noe av det beste som finnes på den fronten. Eksklusivt og ofte forbeholdt de store anledninger, men her finner du oppskrifter som egner seg også midt i uka.
Les hele sakenDet er ingen grunn til å dra til Wien - en himmelsk schnitzel lager du like godt hjemme.
Les hele sakenKalvekjøtt er gode saker, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Stikk innom slakteren i dag og skaff deg råvarene.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.
Les hele sakenDe er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele saken